Voetbalclub ONT heeft selectie rond

OPEINDE - Na de degradatie uit de tweede klasse in het seizoen 2017/2018 volgde een moeizaam seizoen in de derde klasse B voor de voetballers van ONT uit Opeinde.

Ook dit seizoen heeft ONT weer te maken met een handvol stoppers en vertrekkers zodat de conclusie getrokken kan worden dat er in de afgelopen jaren een volledige selectie is verdwenen bij ONT.

En laat ONT nou goede jeugdspelers opleiden! Niet alleen afgelopen seizoen maar ook de jaren ervoor al. Die selectiegedachte vormt de basis onder de nieuwe A-selectie, jong en soms zeer onervaren, maar zeker talentvol. En hoe mooi is het als club dat je kunt vermelden dat van de 21 selectiespelers er 20 grotendeels zelf opgeleid zijn. Dat is echt uniek.

De A-selectie bestaat uit: Albert Wijma, Dennis Bakker, Dion Smits, Freerk Veenstra, Gerard Douwsma, Gerben-Jan Bottema, Gosse Jorrit Kooistra, Hedzer Hoekstra (keeper) Hidde Ament (keeper), Hielke Knippels, Jesper Landman, Johan Tjeerdsma, Jurjen Veenstra, Keimpe Jacobi, Marten Folkersma, Michel Weisser, Noël Mulder, Remco van der Wiel, Sjirk Ament, Thimo Bouma en Wiebe Jeltema.

Staf

De staf van ONT bestaat uit Jan Hulzinga (hoofdtrainer), Wieger van der Veen (leider ONT 1), Henk van Os (verzorger), Engbert Jongsma (assistent-scheidsrechter) en Jelle Liekelema (keeperstrainer).