Geïnteresseerde bezoekers laten zich informeren over water-
ontharders door één van de aanwezige adviseurs van Mezutec.
Geïnteresseerde bezoekers laten zich informeren over water- ontharders door één van de aanwezige adviseurs van Mezutec. Foto: Actief Media

Veel vraag naar waterontharders Mezutec

DRACHTEN - Afgelopen zaterdag was het zover, de jaarlijkse inloopdag bij Mezutec was een feit. Geïnteresseerde bezoekers konden met eigen ogen het assortiment waterontharders van Mezutec aanschouwen en vragen stellen aan de aanwezige adviseurs. Dit alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie en een versnapering.

De open dag werd georganiseerd in het Mezutec servicepunt aan het Helmhout in Drachten. "Veel bezoekers wilden graag weten hoe een waterontharder werkt", vertelt Nol Kuijpers, adviseur bij Mezutec. "Wij kunnen op zo'n moment de werking van een ontharder laten zien omdat we in onze vestiging uiteraard ook onthard water gebruiken."
"Ik heb verschillende bezoekers gesproken die graag verlost wilden worden van hardnekkige kalkaanslag in de woning maar ook bezoekers die een nieuwe badkamer of keuken wilden aanschaffen en geen kalk meer in de nieuwe apparatuur willen," vervolgt Kuijpers.
Daarnaast heeft onthard water een positief effect; veel klanten ervaren het zachte water als een weldaad voor het haar en de huid. Ze gebruiken minder douchegel en shampoo.

"Alle bezoekers die tijdens de inloopdag gegevens hebben achtergelaten maken kans op een gratis waterontharder," vult Jelle Booi, directeur en adviseur aan. "Bezoekers ontvingen ook een kortingsbon van 100 euro die zij tot het einde van het jaar kunnen inleveren."

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13 | Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl
Volg Mezutec ook op Facebook.