Vier het jubileum mee! Opgeven kan op www.kcdepein.nl.
Vier het jubileum mee! Opgeven kan op www.kcdepein.nl. Foto: Ingezonden

KC de Pein 75 jaar, dit viert u toch
ook met ons mee!

OPEINDE - In 1944 was het vooral voetbal wat de klok sloeg in Opeinde. Toen echter de enige bal in het bezit van Opeinde in de vernieling geholpen werd, was het meester Sinnema die, op voorwaarde dat er niet mee gevoetbald werd, de bal van de school beschikbaar stelde. Sindsdien is Opeinde ook op de korfbalkaart te vinden. Want op 1 augustus 1944 werd KC de Pein officieel opgericht.

KC de Pein is een gezellige vereniging, waar iedereen trots op is en vanuit plezier wil en kan korfballen. Het is een levendige vereniging waarbinnen betrokken leden zich niet alleen korfballend,
maar ook sociaal-maatschappelijk kunnen ontwikkelen. Een vereniging die sportieve prestaties levert en daarnaast positief bijdraagt aan de leefbaarheid in en om Opeinde.

Programma

Zaterdag 31 augustus viert KC de Pein haar 75-jarig jubileum. Om 14.30 uur is de officiële receptie (voor genodigden), om 15.30 uur is er een tentoonstelling met oud beeld- en fotomateriaal, om 15.30 uur is het oud-korfballers toernooi (buurtclubs), om 16.30 uur zijn er jeugdactiviteiten, jeugd tot 18 jaar, om 18.15 uur is het lopend buffet (opgave vereist, eigen bijdrage €10) en om 20.00 uur start de feestavond met live-muziek.

Een ieder die zich verbonden voelt (of heeft gevoeld) met de vereniging kan zich opgeven voor de reünie en het eten. Check voor opgave de clubwebsite: www.kcdepein.nl.