Loopclinic Kollum

KOLLUM - Wilde je altijd al eens wat aan je conditie doen, of wou je altijd al eens de stap zetten in de mooie wereld van het hardlopen? Nu is er in Kollum de hardloopclinic voor startende lopers.

Bij deze hardloopclinic train je onder professionele begeleiding, waar aandacht is voor looptechniek, correcte houding en het voorkomen van blessures. Voor iedereen die wil gaan hardlopen, maar geen ervaring heeft. Verantwoord wil herstellen na een blessure. In het verleden heeft hardgelopen, en weer rustig wil beginnen. De gezelligheid van een groep zoekt want, samen lopen is leuk. De natuur en buitenlucht verkiest boven de sportschool.

De hardloopclinic duurt acht zaterdagen. Te beginnen op zaterdag 31 augustus vanaf campus Kollum in de Colle, Gerrit Bleekerstraat 3 om 9.30 uur. Daarna verder op 7, 14, 21, 28 september en 5,12 en 19 oktober. De achtste week ben je klaar voor de finishloop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen. Wat leer je in een Skuon Oan en Rinne les? Een les duurt ongeveer 1.15 uur. Hierin ga je natuurlijk samen lekker hardlopen. Je oefent en leert ook de juiste loophouding en techniek. Daarbij krijg je handige informatie over hardloopschoenen, kleding, voeding en drankjes. En de trainer helpt je op weg met jouw schema zodat je doordeweeks zelf kunt lopen.

Verdere info of inschrijven gaat via: 06-23505207 of e-mail, loopgroepkollum@hotmail.com.