Nog plek bij Outdoor Kids Vakantieweek

DRACHTEN - Ook dit jaar kunnen kinderen van groep 3 tot en met 8 zich opgeven voor de succesvolle 'Outdoor Kids Vakantieweek' in Smallingerland. Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli organiseert Echt Outdoor Activiteiten uitdagende sportactiviteiten in de buitenlucht, zoals boogschieten, beachvolleybal, bmx'en, kanoën, highlandgames, hockey en nog veel meer.

De activiteiten zijn in en rondom Smallingerland. De ouders brengen de kinderen iedere dag om 9.00 uur en halen ze om 16.00 uur weer op. De kosten voor de hele week bedragen € 60,-.
Naast de vele leuke activiteiten en dagelijks een gezond stuk fruit krijgen de kinderen een outdoor T-shirt. De deelnemers nemen zelf een lunchpakket en drinken mee.

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Kijk voor meer informatie of aanmelden op de website www.echt-outdoor.nl.

De Outdoor Kids Vakantieweek Smallingerland wordt mogelijk gemaakt door Stichting LETSport, Kindpakket.nl, Sportbedrijf Drachten, POUW Rent Autoverhuur en Gemeente Smallingerland. Het doel is om kinderen meer te laten bewegen door leuke, uitdagende en laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten te bieden. Ook is er extra aandacht voor een gezonde leefstijl. Met de aanpak Jongeren op Gezond Gewicht werkt de gemeente Smallingerland aan een gezonde jeugd in een gezonde omgeving. Dit doet de gemeente vooral door voeding en beweging op een positieve manier onder de aandacht te brengen en om van de gezonde keuze de gemakkelijke keuze te maken. Jongeren van 0 tot 19 jaar, hun ouders en hun omgeving staan hierbij centraal.