Weidenaar Partij

DOKKUM - Zaterdag 29 juni komen de beste mannelijke kaatsers weer naar Dokkum voor de traditionele Weidenaar Heren Hoofdklasse Kaatspartij vrije formatie. De wedstrijden bij Kaatsvereniging Oostergo duren van 11.00 tot 17.00 uur en worden gehouden op Sportcomplex Harddraverspark in Dokkum.

Oud-Friese Boys

KOLLUMERZWAAG – Zaterdagavond vond een bijzonder evenement plaats in Kollumerzwaag. Oud Friese Boys speelde namelijk een wedstrijd tegen oud-FC Groningen.

Het elftal van Friese Boys bestond voornamelijk uit spelers die in 2002 kampioen waren geworden en oud-FC Groningen kwam met spelers als doelman Johan Tukker, Walter Waalderbos, Ronald Steenge, Anne Mulder en Maarten de Jong naar Kollumerzwaag. Het werd een mooi duel dat door Friese Boys met 7-3 werd gewonnen. Voor Friese Boys scoorden in de eerste helft Ronald Nauta (twee keer), Meindert Postma en Jan Kempenaar. De ruststand was 4-1 voor Friese Boys. Na rust waren Ronald Nauta nog twee keer trefzeker en Tjitze van der Land bepaalde de eindstand op 7-3. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Bote Veenstra met als assistenten Gosse Beerda en Oetsen Wiegersma.