Melanie Sijtsma en Anneke Heeringa runnen samen de gezellige winkel PaPiTo.
Melanie Sijtsma en Anneke Heeringa runnen samen de gezellige winkel PaPiTo. Foto: Ingezonden

Wordt PaPiTo winkelier van het jaar?

DAMWALD - Aan de Haadwei 36 in Damwâld openden bijna vier jaar geleden Melanie Sijtsma en Anneke Heeringa hun prachtige lifestyle & cadeauwinkel PaPiTo. In de gezellig ingerichte winkel is er voor elke gelegenheid wel een leuk cadeautje voor jong en oud te koop, maar ook om de woonkamer gezellig in te richten is er genoeg keus. PaPiTo werd onlangs genomineerd voor winkelier van het jaar.

"We werken met veel bekende merken zoals PiP, Brinxz, Bridge water en nog veel meer", aldus Anneke Heeringa. Anneke en Melanie kijken met volle tevredenheid terug op deze eerste drie bijzonder succesvolle, maar vooral ook mooie jaren, waarin PaPiTo een uitstekende naam heeft gekregen. Uiteraard zijn de producten belangrijk, maar de klanten waarderen ook de huiselijke sfeer, waarin aandacht een belangrijk aspect vormt.
Het assortiment van PaPiTo is enorm gevarieerd, waarbij de kleding direct opvalt. Mooie kleding in diverse maten, dit zowel voor kinderen als ouderen. Ook wat betreft cadeaus is er een grote verscheidenheid.

De winkel is vier dagen per week open: woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur; vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en
zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om op afspraak op andere tijden te komen en ook komt PaPiTo eventueel aan huis.

Stemmen voor PaPiTo als winkelier van het jaar kan op winkelierverkiezing.nl. Op 2 juli zal de uitslag bekend worden gemaakt.

PaPiTo Lifestyle en Cadeauwinkel, Haadwei 36, 9104 BG Damwâld. 06-10225112 www.papitodamwoude.nl