Alle reizigers van de Pannekoektrein kunnen op vertoon van hun dagretourtje mee met het 'Waddentreintje'.
Alle reizigers van de Pannekoektrein kunnen op vertoon van hun dagretourtje mee met het 'Waddentreintje'. Foto: Ingezonden

Rijd mee, met de Waddentrein over ´t wad

MARRUM - Zaterdag 29 juni en zondag 30 juni is de Dag van 't Wad. Er zijn deze dag vele activiteiten, waar ook de Pannekoektrein een bijdrage aan levert.

Ten eerste biedt de Pannekoektrein dat weekend een aantal speciale lekkere Waddenpannenkoeken aan, pannenkoeken bereidt met waddenproducten.

Ten tweede zal het Waddentreintje gaan rijden. Alle reizigers van de Pannekoektrein kunnen op vertoon van hun dagretourtje mee met het 'Waddentreintje'. Deze maakt een leuk ritje langs het wad, samen met een waddengids die u alles over het wad kan vertellen.

Onderweg maken de deelnemers een tussenstop bij de 'Dijktempel' van Marrum.

Wil jij ook deze leuke rit met een prachtig uitzicht op het waddengebied beleven? Stap in. De dienstregeling van het Waddentreintje is zaterdag 29 juni en zondag 30 juni als volgt: vanaf 11.30 tot 16.30 uur vertrekt er elk uur een trein, dus om 11.30 uur, 12.30 uur, 13.30 uur, 14.30 uur, 15.30 uur en 16.30 uur.

Reserveren is aanbevolen, aangezien er een beperkt aantal reizigers mee kunnen met het Waddentreintje. Pannenkoeken eten kunt u zowel voorafgaand aan het ritje als achteraf.

De Pannekoektrein | Perron 1, Station Marrum | Stasjonswei 24, Marrum | 0518-411750 | www.depannekoektrein.nl