Garageverkoop

BROEKSTERWALD/DE FALOM Na het succes van vorig jaar vindt op zaterdag 29 juni van 8.30 uur tot 15.00 uur in Broeksterwâld en de Falom de jaarlijkse garageverkoop plaats, die wordt georganiseerd door de Activiteiten commissie Broeksterwâld/De Falom.

Het concept is simpel: diverse inwoners van de dorpen bieden vanuit hun tuin, garage of vanaf hun oprit hun bruikbare, overtollige, oude, nieuwe of zelfgemaakte waren te koop aan. De beide dorpen vormen dan samen één grote snuffelmarkt. Kijk voor de actuele informatie en deelnemers op de Facebookpagina van Activiteiten commissie Broeksterwâld /de Falom. Voor vragen of meer informatie stuurt u een e-mail aan acbroeksterwaldfalom@gmail.com.

Toneel Us Nocht

DRACHTEN - Toneelgezelschap Us Nocht uit Drachten speelt op zaterdag 29 en zondag 30 juni op theaterfestival Simmerdeis in het Slingepark in Drachten. Bij de Piramide in het Slingepark wordt de eenakter 'Memmen by it stek' opgevoerd. Het is gebaseerd op een lied van de Fryske troubadour Jaap Louwes. Zaterdag 29 juni om 17.00, 19.30 en 21.00 uur. Zondag 30 juni om 15.00 en 17.00 uur. Op 8 en 9 februari 2020 speelt Us Nocht haar winterstuk in De Lawei.