Huur een luxe sloep bij verhuurbedrijf Alde Feanen in Earenwâld en geniet van een heerlijke ontspannen dag op het water.
Huur een luxe sloep bij verhuurbedrijf Alde Feanen in Earenwâld en geniet van een heerlijke ontspannen dag op het water. Foto: Richard de Jonge

Huur een sloep bij Alde Feanen (verhuur)

EARNEWALD - Een dag ontspannen varen in Friesland is een perfecte manier om alle drukte en hectiek achter u te laten. Tip: huur een luxe sloep bij verhuurbedrijf de Alde Feanen in Earnwâld.

Friesland is met haar prachtige meren en sfeervolle vaartjes de ideale provincie voor de watersportliefhebber. Varend door Nationaal Park De Alde Feanen gaat u kopje onder in het mooist bewaarde natuurschoon van Friesland. Het aaneengesloten laagveenmoeras bij Earnewâld biedt u een doolhof van smalle, intieme vaartjes, afgewisseld met ongekende wijde plassen.
Ulbe en Mirjam Postma van de Alde Feanen verhuren sloepen die volledig fluisterstil varen en sloepen die zijn uitgevoerd met een gezellig gepruttelende dieselmotor.
Vanuit Earnewâld maakt u gemakkelijk tochten naar het Sneekermeer of richting Leeuwarden. Kiest u liever voor de rust en schoonheid van de natuur, dan blijft u in Nationaal Park De Alde Feanen.

Het idyllische Friese dorpje Earnewâld is het beste startpunt voor een dag ontspanning op het water. Varend langs het dorp zou u het liefst meteen willen aanleggen, want er zijn tal van gezellige terrasjes aan de waterkant.

Op pad met een goedgevulde picknickmand is mogelijk. Bestel deze als u de boot huurt, hij staat dan klaar als u inscheept.

Alde Feanen (verhuur) | Ulbe en Mirjam Postma | 06-44378989 | info@aldefeanen.com | www.aldefeanen.com