Oud-Friese Boys tegen Oud-FC Groningen

KOLLUMERZWAAG - Zaterdag 22 juni spelen de veteranen van Friese Boys een wedstrijd tegen de veteranen van FC Groningen. Drie jaar in successie is het Friese Boys gelukt om een betaald voetbalorganisatie uit het noorden naar Kollumerzwaag te halen.

Twee jaar geleden SC Cambuur, vorig jaar SC Heerenveen en nu FC Groningen. De voorgaande wedstrijden werden door Friese Boys met twee teams gespeeld. De huidige selectie een helft en de veteranen een helft. Tegen FC Groningen komen alleen de veteranen van Friese Boys in actie.

Veteranen

Bij de veteranen zijn de meeste spelers op vrijdagavond actief in de 35 en 45+ teams. Friese Boys 45+ heeft de laatste jaren vele kampioenschappen behaald, dus hier zit nog genoeg kwaliteit in. FC Groningen komt onder andere met de volgende spelers: Richard Venema, Johan Tukker, Anne Mulder, Maarten de Jong, Ronald Steenge en Walter Waalderbos.

Gratis entree

De wedstrijd is zaterdag om 19.00 uur en mogelijk gemaakt door Houthandel Barkmeijer, Houtbouw van der Wal en Mient Mulder Catering.

De entree is gratis en na afloop is er een optreden van Johnny de Vries in de kantine.