Aan tafel met je schoonmoeder, Weima & van der Werf, Burgum zingt Hazes en David Bowie Tribute komen dankzij de Culturele Commissie naar Burgum.
Aan tafel met je schoonmoeder, Weima & van der Werf, Burgum zingt Hazes en David Bowie Tribute komen dankzij de Culturele Commissie naar Burgum. Foto: Ingezonden

Top-theaterprogramma voor De Pleats in Burgum

BURGUM - Het programma voor het nieuwe theaterseizoen 2019-2020 bij De Pleats in Burgum is bekend. Het is een top-programma geworden, vinden de initiatiefnemers, het bestuur van de Culturele Commissie De Pleats.

"Wat denkt u van 'Senang', 'Taal op it Spoar' en 'Mienskip-voorstellingen die in het jaar van de Culturele Hoofdstad waren uitverkocht en nu op tour gaan langs diverse theaters", vraagt voorzitter Piet Kuiper. "Toneelvoorstellingen van Tryater en 'De Man fan myn Libben' met onder andere Jan Arendz."
Komisch cabaret 'Lofboat', gemaakt door de Ritsko van Vliet en Theo van der Geest, staat garant voor een mooie Valentijnsavond.

Een humorvolle theatrale lezing van Jeroen Sterk en Ton Kemp over 'misverstanden met je schoonmoeder' komt er ook. "Doorgaans te zien in grote, landelijke theaters, maar nu dus ook in Burgum."

In december wilt u de Kerstdiner Show met Weima & van der Werf niet missen. Het belooft een unieke avond te worden met kerstsongs in de welbekende sound van W & W en een vier-gangen diner. "Dit betekent een volledig avondje uit."
Er komen meer muziekvoorstellingen. Op 12 oktober is de welbekende Burgumer Stappersjûn met als thema 'Het foute feestje'. Degene die het 'foutst' verkleed gaat, wint een dinerbon voor twee.
Op 7 december zingt Burgum Hazes met Jason Bouman en band, winnaars van de SBS-show 'Wie is de look a like van Hazes'.
Liefhebbers van David Bowie komen in februari aan bod en ook de tribute van The Everly Brothers staat op het programma.

Noteer uw favoriete voorstellingen in uw agenda en bestel op tijd kaarten. Een bescheiden theaterzaal met groots programma betekent: snel uitverkocht.
(www.cultuurindepleats.nl)