Kliederkerk in Harkema op 7 juli

HARKEMA - Op zondag 7 juli wordt voor de derde keer de Kliederkerk in Harkema georganiseerd.

Kliederkerk is voor iedereen. "Wij vinden het belangrijk een plek te vormen waar het er niet toe doet of je precies weet of en wat je gelooft en of je bij een kerk hoort. Iedereen is welkom, dus neem gerust anderen mee".

Dit keer is het thema: 'De Schepping'. "Het scheppingsverhaal is één van de bekendste Bijbelverhalen. Ook veel mensen die niet zo bekend zijn met kerk of geloof hebben er wel eens van gehoord. Het verhaal laat zien dat deze wereld en mensen niet zomaar bestaan, maar dat er een creatieve God achter zit die zorgt voor Zijn schepping." Na het drinken van koffie, thee of limonade, gaan bezoekers luisteren en kijken naar een verhaal. Dan is het tijd om creatief aan de slag te gaan of op onderzoek uit te gaan. Ter afsluiting gaan deelnemers met elkaar iets lekkers eten.

Waar is het?

Ook dit jaar zijn deelnemers weer welkom bij De Merelhof in Harkema. De toegang is gratis (wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten). Leg het vast in telefoon of agenda: zondag 7 juli vanaf 11.00 uur (tot 13.00 uur), locatie de Merelhof (Mellereed 4, Harkema). Inloop vanaf 10.45 uur.

Nieuwsgierig geworden? Kom en neem je ouders, pakes en beppes, vriendjes en vriendinnetjes mee en laat je nieuwste kleding thuis.

Meer weten? Hou de site www.pknharkema.nl in de gaten.