Sprankelend concert Femmes Vocales in de Witte Kerk Hemrik

HEMRIK - Het veelzijdige vrouwenkoor Femmes Vocales geeft op zaterdag 22 juni om 20.00 uur een zomeravondconcert in de Witte Kerk Hemrik. Een zeer gevarieerd concert met onder andere een bewerking voor vrouwenkoor van de Missa Brevis in D van Mozart, romantische composities van Edward Elgar en verrassend sfeervolle hedendaagse composities Ola Gjeilo. Een paar luchtige koorgrapjes ontbreken niet.

Jan de Roos zorgt met zijn prachtige pianospel voor de begeleiding. Hij studeerde af aan het conservatorium in Groningen en is als begeleider en solist veelgevraagd. Hij zal ook een muzikaal intermezzo verzorgen.

Het koor staat onder leiding van Claartje van Dokkum, die met haar bevlogen directie garant staat voor zowel sfeer als vrolijkheid. Zij vertelt ook iets over de achtergrond van de gezongen werken.

Het concert begint om 20.00 uur, de kerk in Hemrik is open vanaf 19.30 uur.

Entree: € 10,-. Jeugd tot 18 jaar € 5,-. Wilt u zeker zijn van een plek, reserveer dan via: femmesvocales.kaartverkoop@gmail.com.

Femmes Vocales is één van de vele activiteiten uit het aanbod van Stichting Muziek en Meer 'Ars Musica'. Voor meer informatie over het koor en de dirigent, zie: www.arsmusica.nu en kies in het rechter menu voor Femmes Vocales.