Feest VV Eastermar

EASTERMAR - De viering van het 50-jarig bestaan van V.V. Eastermar nadert haar hoogtepunt. De Eastermarder Jubileumcommissie heeft nog twee aansprekende activiteiten in petto.

Als eerste wordt er zaterdagmiddag 15 juni om 14.00 uur voor de jeugd onder 13 jaar een voetbalclinic gehouden op het sportcomplex 'De Burgerkamp'. Daarna, om 16.30 uur., zullen ongeveer 25 groepen van vier personen hun kennis toetsen in een voetbalkantinekwis in - natuurlijk - de kantine. En dan kan iedereen rond 19.00 uur de jubileumfeestavond meemaken, waarbij het duo Pieter en Michiel de muziek verzorgt. De 'jubileumĂștsetter' is de wedstrijd tussen V.V.E. JO 19 en SC Heerenveen JO 17 op dinsdagavond 18 juni. De aanstormende talenten van Eastermar behaalden het kampioenschap in hun klasse. Ze willen hun kunnen tonen in een treffen met de 'profs' uit het Friese Haagje. De wedstrijd begint om 19.30 uur op de 'De Burgerkamp'.

Eerder kon al genoten worden van een zeer geslaagde training voor de JO 15 door het Cambuurduo Jan Bruin en Sipke Hulshoff, van een fantastisch jeugdtoernooi en een drukbezochte sponsoravond. Tijdens deze activiteiten konden belangstellenden ook hun nostalgische gevoelens de vrije loop laten bij een bezoek aan een kleine tentoonstelling in de kantine van sportcomplex 'De Burgerkamp'. Tevens kunnen de V.V.E.-adepten inschrijven op het jubileummagazine 'Blau Giel', waarin het accent vooral op de laatste 25 jaar ligt.