Alien en Rogier Wijnstok organiseren voor de vijfde keer het Buddha to Buddha Event.
Alien en Rogier Wijnstok organiseren voor de vijfde keer het Buddha to Buddha Event. Foto: Ingezonden

Buddha to Buddha event by Cuvi Gorredijk

GORREDIJK - Van 13 juni tot en met 23 juni 2019 wordt bij Cuvi in Gorredijk voor de vijfde keer het BIG Buddha to Buddha event gehouden. Elf dagen lang staat Cuvi weer helemaal in het teken van dit prachtige Nederlandse sieradenmerk dat bekend staat om zijn stoere, handgemaakte, zilveren sieraden.

Ook bij deze jubileumeditie is er weer heel veel te beleven, zoals het gratis Nano-laser-graveren en polijsten van je BtB/sieraden, gratis workshops, diverse graffiti artiesten, dj's en een heerlijke overdekte loungetuin met zomerse drankjes. Bovendien is tijdens het event de complete BtB-goudcollectie te gast. Daarnaast maakt kunstenares Wilke de Jager tijdens het event in de loungetuin achter de winkel, het elfdaagse kunstwerk.

Het eigenaarskoppel Alien en Rogier Wijnstok is er trots op alweer voor de vijfde keer het grootste, langste en leukste Buddha to Buddha Event van Nederland te organiseren. Alien: "Er zijn natuurlijk heel veel sieradenmerken, maar uiteindelijk is er maar één Buddha to Buddha."

Nog veel meer sieraden

Naast Buddha to Buddha verkoopt Cuvi nog meer dan tachtig andere bijzondere sieraden, horloges, accessoires en kledingmerken.

"We willen een winkel voor iedereen zijn" vertelt Rogier. "Daarom hebben we zowel de duurdere topmerken, als de betaalbare producten. En alles natuurlijk met de bijbehorende beleving en goede service!"

Ga voor meer informatie over het BIG Buddha to Buddha event en Cuvi naar www.cuvi.nl/the-bigevent.