Shirley Bhagwat gaf haar eigen bedrijf in de Randstad op om met haar partner een Fries familiebedrijf te runnen.
Shirley Bhagwat gaf haar eigen bedrijf in de Randstad op om met haar partner een Fries familiebedrijf te runnen. Foto: Actief Media

Shirley Bhagwat is trots op Actief Media

BURGUM - Sinds 2016 is Shirley Bhagwat toegetreden tot de directie van Actief Media. Voor Shirley een behoorlijke stap; als zelfstandig ondernemer in de zorg, wonende en werkende in de Randstad, instappen in een Fries familiebedrijf. "Naast de dagelijkse leiding ben ik ingesprongen op zowat iedere positie. De afgelopen anderhalf jaar met name op een commerciƫle functie."

Shirley is een geboren ondernemer. "Ik heb jarenlang een goedlopend bedrijf gehad in de zorg. Eigen baas zijn en de vrijheid die erbij hoort vind ik heerlijk. Eigenlijk kan ik er niet tegen om gecommandeerd te worden", lacht Shirley. Ze weet als geen ander dat ondernemen niet alleen rozengeur en maneschijn is. "Wij hebben het hele bedrijf op de schop gehad, waarbij de krant, alle processen en de bedrijfsstructuur zijn veranderd. Daarnaast hebben we diverse innovaties doorgevoerd, waarbij de ActiefPlus-app en het opzetten van De Mediastrateeg Online het meest opvallend zijn."

Inmiddels is ze naast haar directiefunctie verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoop. "Het contact met de mensen vind ik prachtig. Alhoewel het Fries in het begin wel even lastig was. Dit versta ik nu goed." Shirley is een echt familiemens. Ze is dan ook blij dat haar zoon Vishal nu ook bij Actief Media werkt. "Ik ben heel trots op hem. Hij is nu operationeel directeur zodat Jan Auke en ik ons compleet op commerciƫle zaken kunnen richten." De toekomst ziet er zonnig uit, want Actief Media groeit hard. "Ik ben blij dat ik de stap gezet heb. Je kunt vaak meer dan je denkt!"