TFS speelt zich definitief veilig

DRACHTSTERCOMPAGNIE – De korfballers van TFS uit Drachtstercompagnie hebben zich zondag op eigen kracht definitief veilig weten te spelen in de derde klasse door winst op hekkensluiter SDO uit Schoonoord.

De bezoekers zagen in de eerste helft al direct tegen een achterstand aan. Net voor rust stond de stand op 8-2, waar ze in de laatste minuut voor rust nog twee keer de korf wisten te vinden. Hierdoor werd de stand voor de gasten iets dragelijker: 8-4. Na rust ging TFS door met waar het in de eerste helft gebleven was. SDO kwam nog wel dichtbij, maar door twee doelpunten van Jitze van der Vlugt en tweemaal Monique Postma kon het gaatje van zes worden gemaakt en was de wedstrijd gespeeld: 15-9. Zondag 16 juni wordt de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld in Beilen tegen Vitesse om 14.30 uur.