Hagepreek op de Fermanjepôle

ROTTEVALLE - Op de tweede zondag in juni is er altijd een zogenaamde 'Hagepreek' op de 'Fermanjepôle' liggend aan de weg van Rottevalle naar Eastermar, dichtbij de afslag naar Paviljoen 'De Leijen'. Dit jaar is zondag 9 juni ook nog 'Pinksterzondag'.

De viering op Pinksterzondag vindt ook plaats achter een heg, op de 'Fermanjepôle', de plek waar eens een Doopsgezinde kerk heeft gestaan. De 'Hagepreek' wordt georganiseerd door de Doopsgezinde gemeenten van Drachten, Rottevalle en Surhuisterveen.

Voorganger is ds. Wilma Tiemersma-Veenstra. Ook werkt er een fluitiste op een dwarsfluit mee aan de viering, die om 10.00 uur begint. Indien mogelijk even een tuinstoel meenemen. Er wordt echter ook gezorgd voor een aantal zitplaatsen.
Laat u inspireren door de Pinkstergeest op zondag 9 juni op de 'Fermanjepôle'!

Yoga Nidra Harp

BEETSTERZWAAG - Like Yoga uit Beetsterzwaag organiseert samen met Clara Vogt, harpspeelster, op vrijdag 7 juni van 19.30 tot 21.00 uur een Yoga Nidra Harp event. Ervaar de helende klanken van de harp terwijl je in een diepe ontspanning bent. Yoga Nidra betekent 'slaap van de yogi's'. Een eeuwenoude diepe ontspanningstechniek waarbij je lichaam en geest tot rust brengt. Het thema is groeien en bloeien.
Meer informatie en opgave: www.likeyoga.nl en info@likeyoga.nl.