Een ring van Nomelli met vingerafdruk.
Een ring van Nomelli met vingerafdruk. Foto:

Vind Nomelli bij Juwelier Van der Meulen

DRACHTEN - Juwelier Van der Meulen in Drachten is een juwelier met stijl. Al 32 jaar runnen Jan en Anneke Boukamp de zaak in het winkelcentrum. Sinds kort verrijkt het merk Nomelli hun assortiment. "Nomelli levert sieraden met persoonlijke elementen naar wens. Daarnaar is echt vraag."

Juwelier Van der Meulen heeft mooie collecties trouwringen en horloges. Ook titanium sieraden en mode-accessoires van Zinzi trekken de aandacht. Nomelli weet nog iets toe te voegen aan dit mooie assortiment: het merk biedt grote keus in ringen en hangertjes van zilver of rood-, wit- en geelgoud. Bijzonder is dat deze sieraden kunnen worden voorzien van persoonlijke elementen als vingerafdrukken en namen. Deze items kunnen aan de binnen- en buitenzijde van de ring worden gegraveerd of verwerkt in een hangertje. Steentjes van zirconia, diamant of briljant kunnen worden toegevoegd.
Zo ontstaan tastbare herinneringen, gewaardeerd door bijvoorbeeld geliefden of mensen die een dierbare verliezen. Kom naar de winkel om de vele mogelijkheden te bekijken of vraag om de folder. www.juweliervandermeulen.nl | Zuiderbuurt 25, Drachten