Plien & Bianca spelen EN NU DAN? in De Harmonie.
Plien & Bianca spelen EN NU DAN? in De Harmonie. Foto: Katinka Krijgsman

Gevarieerd nieuw seizoen De Harmonie

LEEUWARDEN - Stadsschouwburg De Harmonie is druk bezig om weer een geweldig, gevarieerd programma samen te stellen voor volgend seizoen. Er komen een aantal fantastische namen naar het hoge noorden om de sterren van de hemel te zingen, je te laten huilen van het lachen en te ontroeren met prachtig toneelspel.

Noteer alvast in je agenda: op woensdag 26 juni om 12.00 uur gaan alle voorstellingen in de reguliere verkoop. Kun je niet wachten, dan kun je nu al kaarten kopen voor een aantal voorstellingen: bijvoorbeeld voor Waylon, OG3NE en de musicalklassieker Annie.

Er zijn al wat grote namen bekend. Denk aan Johnny de Mol, Plien & Bianca, Najib Amhali, Brigitte Kaandorp, Rundfunk en de Nederlandse Reisopera. Maar er zijn nog een hoop (grote) verrassingen die pas op maandag 17 juni bekend gemaakt zullen worden bij de lancering van het nieuwe seizoen. Tijdens deze Vriendenavond presenteert de schouwburg haar volledige programma, met een avond vol optredens en extra's. Denk aan previews van de grote musicals Annie & Kinky Boots, Dennis van Aarssen (winnaar The Voice) en Club Guy&Roni.

Nóg een voordeel als je Vriend bent van De Harmonie: je profiteert al een week eerder van een speciale Vrienden-voorverkoop. Wil je op de valreep deze extra's meepakken? Word dan nu Vriend van De Harmonie voor slechts € 19,50 per seizoen. Naast deze twee hoogtepunten krijgen Vrienden van de Harmonie verschillende andere voordelen en extra's. Bijvoorbeeld een exclusieve editie van de Agenda. Een dag later is de reguliere agenda gratis op te halen bij de kassa van De Harmonie. www.harmonie.nl.