Adviseurs Alies Geertsma (links) en Claudia van der Zee bij de meetstoel in de showroom van Medipoint in Drachten.
Adviseurs Alies Geertsma (links) en Claudia van der Zee bij de meetstoel in de showroom van Medipoint in Drachten. Foto: Actief Media

Wat is voor u de beste maat sta-op-stoel?

DRACHTEN - Medipoint in Drachten is dealer van sta-op-stoelen van FitForm. De handgemaakte stoelen worden voor u volledig op maat gemaakt.

Een verkeerde zithouding kan leiden tot diverse gezondheidsproblemen. Veel kwalen en pijnklachten worden voorkomen door een op maat gemaakte stoel. Ook moeilijk uit de stoel komen is verleden tijd door de sta-op functie.

Naar wens kan de stoel worden geleverd met diverse verstelmogelijkheden. Een draaivoet bijvoorbeeld, of een lendenkussen dat met een handpompje kan worden gevuld of geleegd. Een bewegende zitting, stoelverwarming, beenondersteuning of een gemotoriseerd sta-op-systeem, zijn ook opties.
Midden in de showroom van Medipoint in Drachten staat een meetstoel. Dat is een sta-op-stoel zonder opsmuk, met meetlatjes aan de zijkant. U gaat zitten en de adviseurs van Medipoint stellen de hoogte van de stoel af op uw lengte. De zitting en rugleuning kunnen langer en korter worden gemaakt, de armleuningen op maat ingesteld. Een perfect ingestelde stoel belast uw rug niet, knelt beenzenuwen niet af, biedt uw buik ruimte voor de spijsvertering en uw longen ruimte voor lucht. Omdat de perfecte stoel voor iedereen anders is, geeft Medipoint u persoonlijk advies.

Tot 15 juni 2019 is er bij Medipoint tot 25% korting op alle sta-opstoelen. Kijk op www.medipoint.nl/stoelactie of bezoek onze winkel voor meer informatie en de voorwaarden.
Medipoint | Jade 32, Drachten | 088-1020100 Open van ma t/m za | www.medipoint.nl