Open dag Aula Nijenhof Oudwoude

OUDWOUDE – Op zaterdag 25 mei van 10.30 tot 15.00 uur is er een Open dag in Aula Nijenhof in Oudwoude. Dit ter ere van het honderdjarig jubileum van Uitvaartvereniging 'De Laatste Eer'.

Veel standhouders uit de uitvaartbranche zullen aanwezig zijn en natuurlijk kan de aula worden bezichtigd. Iedereen, leden en niet leden, zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Uitvaartvereniging 'De Laatste Eer' uit Oudwoude bestaat dit jaar honderd jaar. Op 28 februari 1919 is de Begrafenis-vereniging 'De Laatste Eer' in Oudwoude & Omstreken opgericht.

Na honderd jaar bestaat de vereniging nog steeds. Alleen is de naam gewijzigd in Uitvaartvereniging 'De Laatste Eer'. Al honderd jaar biedt de vereniging zijn diensten aan op het specifieke gebied van het verzorgen van uitvaarten van leden van de vereniging. Natuurlijk is dit voor de vereniging een mijlpaal om bij stil te staan.

Deelnemers

Aan deze open dag zullen de navolgende bedrijven/organisaties hun medewerking verlenen: Uitvaartverzorging H.S. Fennema, Hoogland B.V. uitvaartkisten, Crematorium en uitvaartcentrum Noordoost Friesland, Natuurbegraven Friesland, Landheer stukhuster (rouwkoetsen), Jan van der Meer ondersteuning en begeleiding bij afscheid en rouw, Bloemisterij Hogedijken en Gemeente Noard-East Fryslan.