Ontdek de mogelijkheden om er lekker en veilig op uit te gaan.
Ontdek de mogelijkheden om er lekker en veilig op uit te gaan. Foto: Ingezonden

Kom ook naar de Eropuit dag!

DRACHTEN - Het is weer tijd om buiten volop te gaan genieten van de zon! Maar wat doet u als u, om wat voor reden dan ook, geen lange afstanden meer kunt afleggen?

Misschien gaat het lopen of fietsen wat lastiger, ondervindt u balansproblemen of durft u niet meer auto te rijden. Kom dan op 24 mei naar de Eropuit dag voor een scootmobiel, een rollator of een ander hulpmiddel waarmee u een groot stuk aan onafhankelijkheid terugwint.

Tussen 10.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom om langs te komen met vrienden, familie of buren. Medipoint zorgt dat er een hapje en een drankje klaarstaat.
Gedurende de dag is er deskundig en persoonlijk advies te verkrijgen over de verschillende producten, zijn deze uit te testen en kunt u er een proefrit op maken. Bovendien profiteert u van hoge kortingen op diverse producten.

Waar en wanneer

Meer informatie over de Eropuit dag kunt u vinden op www.medipoint.nl/eropuit.

Kunt u niet? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze Thuisservice via 088 - 10 20 100 of vul online het afspraakformulier in op www.medipoint.nl/thuisadvies. Liever naar een winkel? Vind dan de winkel bij u in de buurt via www.medipoint.nl/winkels of bel onze KlantenService via 088 – 10 20 100.

Medipoint l Vitalis winkel | Jade 32, Drachten
Vrijdag 24 mei 2019, 10.00 – 16.00 uur