Grote verkoping in Wâlterswald

WALTERSWALD - Op het weiland achter de Christelijke Nationale School aan de Foarwei 39 in Wâlterswâld wordt op 25 mei van 9.30 tot 14.00 uur een grote verkoping van de Christelijke Nationale School gehouden.

Er zijn diverse kramen met onder andere planten, boeken, speelgoed, etenswaren, kleding en accessoires. Kinderen van de basisschool leggen hun kleedjes neer en verkopen hun eigen spullen. Natuurlijk zijn er ook diverse activiteiten voor de jeugd en voor de volwassenen, zoals pony- en kameelrijden, luchtkussens of creatieve workshops. Ook Pluimvee- en Konijnenfokvereniging Frisia is met een stand aanwezig. Vanaf 12.30 uur wordt er verkoping bij opbod gehouden.

Voorjaarsmarkt

DE FALOM - Op vrijdag 24 mei laat Zorgbedrijf De Leidraad van 10.00 tot 18.00 uur haar talenten zien op de voorjaarsmarkt. Deelnemers bieden zelfgemaakte producten aan en verschillende werkplaatsen zijn open voor bezoek. De Leidraad is gevestigd in De Falom. De markt aan de Achterwei 6 is gratis te bezoeken vanaf 10.00 uur tot en met 18.00 uur.