Conferentie Levend Water in Dokkum

DOKKUM - Op 30 mei, Hemelvaartsdag, organiseert stichting Levend Water een conferentie in het gebouw Rehoboth aan de Hantumerweg 38 in Dokkum. Het belooft een veelzijdige dag te worden.

Tijdens de conferentie is er een optreden en samenzang met het christelijk gemengd koor 'Uit het hart' uit Drachten onder leiding van Jelte Kooistra. Samen met het koor zingen bezoekers bekende liederen onder andere uit de Johannes de Heer bundel.

Spreker tijdens de middagbijeenkomst is Erik Bruinenberg. Hij zal spreken over hoe geweldig het is om bij de Vader te zijn, het is het allerbeste wat we mogen beleven. Maar wat voor effect heeft die wetenschap op ons leven van vandaag?

Bijbelcollege

's Avonds is er een Bijbelcollege met het thema: 'Op weg naar het Vaderhuis, de gemeente in profetisch perspectief' door Jeep van der Schoot. In dit bijbelcollege zal het onder andere gaan over het verschil tussen Israƫl en de gemeente, en leven uit verwachting. Tussendoor is er een samenzijn met broodjes en soep.

Inloop is om 15.00 uur de toegang is gratis, er wordt gecollecteerd voor de onkosten van deze dag. Christelijke Boek & Kadowinkel is aanwezig met een boekentafel. Voor meer informatie zie www.levendwater.frl of de advertentie elders in dit blad.