Naast modeshows waren er demonstraties op het Burgumer Lifestyle Event, zoals hier met stofzuigers.
Naast modeshows waren er demonstraties op het Burgumer Lifestyle Event, zoals hier met stofzuigers. Foto: Folkje Visser

Geslaagd Burgumer Lifestyle Event

BURGUM - Spetterende shows in fleurige voorjaarskleuren, muziek en weer dat geweldig meewerkte. De terrasjes zaten vol. Kortom, het was één grote voorjaarsexplosie. Het Lifestyle Event afgelopen zaterdag in Burgum bracht veel bezoekers op de been.

Op de grote catwalk voor 't Roodhert demonstreerden de Burgumer winkeliers op een bijzondere manier allerlei producten. Behalve inspirerende modeshows van kleding, waren er demonstraties van leuke brillen, lingerie, woonaccessoires, de nieuwste koptelefoons en bijvoorbeeld stofzuigers! De muziek van DJ Winston Black zorgde voor extra swingende shows, leuk om naar te kijken.

Het publiek was zeker ook geïnspireerd in de workshop handlettering, georganiseerd door boekhandel Atsma. In de winkels zelf waren bovendien leuke win- en kortingsacties.

Zowel voor kinderen als volwassenen was het weer een gezellige Burgumdag. Met de volgende Burgum events in het verschiet: Wâldpop (30 mei, Hemelvaart) en de Midzomermarkt (1 juni).

Info over de Burgumer activiteiten vindt u op www.burgum.frl

Zang Drogeham

DROGEHAM - Op zondagavond 26 mei is er om 19.30 uur weer een uurtje samen zingen bij het orgel in de Maranathakerk aan de Lytsewei 22 in Drogeham.

De opening wordt verzorgd door Ds. M.J. van Keulen. Organisten zijn Johan Renes, Arjen Veninga en Siebe Wisse. Het thema van de avond is 'God van Israël'. Er worden verschillende liederen gezonden. De toegang is vrij. Iedereen is van harte welkom.