Het Lauswolt Open is vanaf 24 mei.
Het Lauswolt Open is vanaf 24 mei. Foto: Ingezonden

Golftoernooien bij golfclub Lauswolt

BEETSTERZWAAG - Vanaf vrijdag 24 mei gaat op Golfclub Lauswolt in Beetsterzwaag het Lauswolt Open van start. Deze golfstrijd wordt gespeeld tussen professionele golfers en topamateurs. De 24e is er een damesstoernooi en zaterdag volgen de heren. Komt u ook kijken? Thuis zijn de scores te volgen via www.lauswoltopen.nl.

De golfclub organiseert dit jaar voor het eerst – naast het herentoernooi – ook een damestoernooi. Aan de inschrijvingen is op te maken dat Golfclub Lauswolt steeds bekender wordt in Nederland. Vele goeie golfers weten de weg naar het Friese Beetsterzwaag te vinden. Golfclub Lauswolt zal ze verwelkomen met een gloednieuwe Driving Range. Voor de leden van de club betekent het toernooi een baan in topconditie vroeg in het golfseizoen.
Golfclub Lauswolt is de oudste golfbaan van Friesland. Het is een prachtige 18 holes baan die zowel geschikt is voor geoefende spelers, als voor beginnende golfers. Op het terrein aan de Van Harinxmaweg staat een fantastisch clubhuis, een gloednieuwe Driving Range en de clubsfeer is hartelijk.