Expositie Irene Oranje en Björn Hunneman

DRACHTEN - De expositie van Irene Oranje en Björn Hunneman georganiseerd door KunstINNark is weer prachtig gelukt. Deze twee verschillende kunstenaars houden elkaar in balans, Björn neemt je mee in de wereld van zwart/wit en Irene geeft de wereld kleur.

Björn Hunneman begon vijf jaar geleden met tekenen. Hij volgde geen specifieke
kunstopleiding, maar door te kijken naar YourTube-filmpjes en door voor zichzelf de lat steeds hoger te leggen, maakt hij nu prachtige portretten. Naast potloodtekeningen van voorwerpen is zijn liefde voor portretten van bekende en minder bekende mensen een uitdaging. Het potloodgebruik geeft de subtiele verschillen aan in de portretten.

Irene Oranje is geboren in Engeland. Na de middelbare school in Engeland is zij naar een kunstacademie gegaan en heeft zij drie jaar keramiek gestudeerd in Bath.

Haar inspiratie voor haar werk is erg breed. Een deel is duidelijk haar geboorteland en de traditie van veel theedrinken daar. Ook humor speelt een grote rol in haar werk.

Deze KunstINNark-expositie is te zien op alle zaterdagmiddagen van 1 juni tot en met 6 juli. De opening van de expositie is om 15.00 uur. De kunstenaars zijn dan aanwezig en ontvangen u graag met een kopje koffie of thee van 13.30 tot 16.30 uur. De toegang is gratis.

U vindt KunstINNark op Flevo 161. U kunt de expositie bekijken op de dagen dat de kerk geopend is. (www.kunstinnark.nl)