Belangrijke punten korfballers TFS

DRACHTSTERCOMPAGNIE – De korfballers van TFS uit Drachtstercompagnie wonnen zaterdag van DIO uit Oosterwolde.

Vanaf het begin waren er kansen genoeg voor beide partijen, maar het afronden bleef schaars in de eerste dertig minuten van de voor TFS belangrijke wedstrijd. Er werd dan ook gerust met een stand van slechts 4-4. Na onder andere het vijfde doelpunt van Jitze van der Vlugt en Jilles de Vries werd de stand daarna, met nog tien minuten op de klok, op 11-9 gezet. Het team van trainer/coach Evert Bron kwam nog onder druk te staan door aansluitingstreffers van DIO, maar gaf zich niet gewonnen. Monique Postma wist met haar zevende treffer het verschil weer op drie te brengen en hiermee de eindstand op 14-11 te bepalen. Met deze winstpunten wordt de positie op de ranglijst iets verbeterd.