ONT laat zich aftroeven door Kollum

KOLLUM - De voetballers van ONT speelden een prima eerste helft maar na rust besliste Kollum de wedstrijd.

Het goede spel en de hoop op een goed resultaat verdween in de tweede helft als sneeuw voor de zon. ONT had geen antwoord op de omzettingen bij Kollum en ging met 5-2 onderuit. Het zag er de eerste helft niet naar uit dat ONT een nederlaag ging leiden. De ruststand was dan wel 2-1, maar ONT had Kollum in de eerste helft flink bij het nekvel. Maar de kwaliteit van Kollum kwam tot uiting door uit drie situaties voor het ONT doel twee keer te scoren. Uit een scrimmage werd het door een eigen doelpunt 1-0 en Joop Pijnacker scoorde 2-1. Tussendoor had Freerk Veenstra de gelijkmaker voor ONT gemaakt. Het sterkere Kollum scoorde daarna maar drie keer en bespaarde ONT daarmee een pijnlijke afgang. Michel Weisser maakte het tweede ONT doelpunt: 5-2. ONT speelt zaterdag thuis tegen Grijpskerk. Aanvang wedstrijd 15.00 uur.