De Pein pakt punten van Korwi

OPEINDE - In een weinig flatteuze wedstrijd tegen Korwi werden twee punten gepakt door de korfballers van KC De Pein. Na een pikstart kwamen de Peinders binnen enkele seconden op voorsprong, maar de korf vinden bleek de grootste moeite.

Na een kwartier spelen stond de 4-2 op het scorebord, maar met een 5-2 ruststand bleek het een matige pot korfbal van beide kanten. Na rust bleef het wedstrijdbeeld gelijk en waren de doelpuntloze periodes lang. De laatste tien minuten roken de bezoekers hun kans en profiteerden van het uitblijven van Peinder doelpunten. Na 6-6, 7-7 en 8-8 drongen de korfballers uit Winschoten aan, maar met een droog schot in de laatste minuut maakte Marrit de Vries een einde aan deze illusie. Eindstand 9-8. Zaterdag 25 mei komt Stadskanaal '74 op bezoek in Opeinde, 13.00 uur.