Menno Turkstra kocht op de Dukatenwei 10 in Burgum een eigen timmermansloods. Hier maakt hij de prefab-onderdelen op maat.
Menno Turkstra kocht op de Dukatenwei 10 in Burgum een eigen timmermansloods. Hier maakt hij de prefab-onderdelen op maat. Foto: Actief Media

Houtbouw Turkstra nu in eigen loods

BURGUM - "Waar is Turkstra gebleven?", vragen sommige mensen zich af. De loods van Houtbouw Turkstra aan de Oppedijk van Veenweg in Burgum is leeg. "Nou, ik ben verhuisd", is het antwoord van Menno Turkstra. "Naar een eigen pand, op het andere bedrijventerrein van Burgum."

De Dukatewei 10, waar Menno Turkstra recent een loods met opslag- en werkplaats kocht, ligt op bedrijventerrein Burgum West. "Het is fijn dat dit pand buitenom over grond beschikt. In de loop van het jaar komen hier diverse showmodellen te staan."

Houten aanbouwen, schuren, overkappingen en veranda's maakt Houtbouw Turkstra op maat. "Ik bespreek met mijn klanten de wensen. Hoe groot moet het worden? Wanneer moet het worden opgeleverd? Welke fundering, materialen, deuren, ramen en dakbedekking worden gebruikt? Een bouwtekening kan overzicht geven."

"Ik bespreek de plannen en doe ook zelf de uitvoering. Bij grote klussen neem ik hulp mee. Voor de montage werk ik samen met zzp-ers." De voorbereiding doet Turkstra in de werkplaats. Op locatie worden de prefab-onderdelen gemonteerd. "Klanten ervaren daardoor weinig overlast."

Houtbouw Turkstra gebruikt goede materialen en staat bekend om de kwaliteit die wordt geleverd.

Houtbouw Turkstra | 06-52061820 | www.houtbouwturkstra.nl | FB @houtbouwturkstra