Kindercoach bij Mama Vita

DRACHTEN - In Drachten worden regelmatig regiobijeenkomsten georganiseerd van Mama Vita, een landelijk netwerk voor moeders van een kind met autisme.

Eén keer in de maand wordt er op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur een bijeenkomst gehouden in het gebouw van Accolade (Carins), Moleneind Zuidzijde 95 in Drachten. Op vrijdag 17 mei komt kindercoach Berthea de Boer uit Drachten van alles vertellen over oplossingsgericht werken.

Bij oplossingsgericht werken wijs je niet op de fouten en kijk je niet naar de problemen, maar kijk je naar wat wél werkt. Er zijn altijd momenten dat het wél lukte, en die ervaringen gebruik je als startpunt in nieuwe situaties. In deze workshop vertelt Berthea wat oplossingsgericht werken is en gaan bezoekers aan de slag met tips en trucs om dit zelf toe te passen.

Oplossingsgericht werken en tips en trucs

Mama Vita brengt moeders bij elkaar en biedt ondersteuning middels activiteiten, bijeenkomsten en kennisprogramma's. Het ultieme doel van Mama Vita is verbinding en veerkracht creëren van en tussen moeders van kinderen met een vorm van autisme, zodat ze zichzelf en hun kinderen de beste kansen kunnen bieden.

Meer informatie en opgave bij emailadres: drachten@mamavita.nl.