Vorig jaar was De Pleats het toneel van het 
Lifestyle Event.
Vorig jaar was De Pleats het toneel van het Lifestyle Event. Foto: Pruis Fotografie

Groot Lifestyle Event in Burgum

BURGUM - Op zaterdagmiddag 18 mei staat het Burgumer centrum in het teken van spetterende shows, waaronder modeshows door verschillende kledingzaken. Ook presenteren andere Burgumer winkels zich op de grote catwalk tijdens het Lifestyle Event dat deze dag plaatsvindt. Het publiek ziet leuke producten en gadgets.

In de winkels vinden bovendien bijzondere demonstraties plaats en leuke win-acties. DJ Winston Black zorgt voor extra sfeer.

Het Lifestyleplein is bij het Roodhert. Op het grote podium presenteren de Burgumer winkeliers van alles wat met mode en lifestyle te maken heeft. Behalve kleding zijn dat bijvoorbeeld kapsels, brillen, schoenen, lingerie, interieuraccessoires, audio en nog veel meer. Tussen 13.00 en 13.30 uur is op of rond het podium een handlettering-workshop waaraan het publiek kan meedoen, georganiseerd door Boekhandel Burgum. Vanaf 13.30 uur starten daarna de shows.

"We hopen natuurlijk op mooi weer, zodat we er weer een gezellige Burgum-dag van kunnen maken", vertelt Marion Brink van de organisatie. "Met de leuke shows en alles wat er te zien en te beleven is, hopen we een impuls aan het voorjaar te geven. Met buitenactiviteiten, terrasjes en loungen in het verschiet. Onze shows spelen daar op in."

Meemaken? De shows en activiteiten zijn van 13.00 tot 16.00 uur.