Avondvierdaagse

BURGUM - Van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei organiseert Stichting Sociaal Cultureel Werk Burgum weer de traditionele Avondvierdaagse in Burgum.

De organisatie wordt ondersteund door de activiteitencommissies van CBS De Arke, CBS De Reinbôge en OBS Het Partoer. De routes, van 5 of 10 kilometer, lopen weer langs de mooiste plekjes in en rond Burgum en dankzij een aantal sponsors is het mogelijk om langs de route een aantal leuke presentjes en/of versnaperingen uit te delen. Op vrijdag 24 mei is de feestelijke intocht vanaf Berchhiem en onder begeleiding van drumband de Marko's. Meedoen aan de avondvierdaagse Burgum kost € 3,00 en inschrijven kan op donderdag 16, vrijdag 17 en maandag 20 mei van 13.00 tot 18.00 uur in SCC Glinstra State, Freerk Bosgraafstraat 18 in Burgum of via de basisscholen. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u bellen met SCC Glinstra State, tel. 0511-469060.

Rommelmarkt

DRIEZUM - Op zaterdag 18 mei is er een grote rommelmarkt van 9.30 tot 13.00 uur aan de Tsjerkestrjitte 6 in Driezum (in en rond het gebouw op de parkeerplaats achter de hervormde kerk). Dit jaar zijn er niet alleen tweedehands, maar ook nieuwe (creatieve) spullen te koop.