Het team van Juwelier De Slag.
Het team van Juwelier De Slag. Foto: Daniel Wenzel

Gouden jubileumjaar Juwelier De Slag

BEETSTERZWAAG - Juwelier De Slag, landelijk gelegen tussen Ureterp en Beetsterzwaag, bestaat 17 mei vijftig jaar en heeft daarom twee hele feestelijke dagen.

Gevestigd in een prachtige verbouwde boerderij treffen we Hilde Ferbeek, eigenaar van Juwelier De Slag. "We krijgen veel bezoekers uit de drie noordelijke provincies. Zij zien het als een uitje en maken er graag speciaal een reis voor. Ze kunnen in alle rust een keuze maken uit de grote collectie die we voeren. Met een vloeroppervlak van 160 vierkante meter mogen we ons zelfs de grootste juwelierszaak van Noord-Nederland noemen".

"Voor zover ik mij kan herinneren ben ik altijd al met mooie sieraden bezig geweest. Als jong meisje van een jaar of 14 hielp ik mijn moeder al bij het inpakken. Het is ook mijn moeder geweest die het concept van de winkel heeft neergezet. Daar waar mijn vader vooral de zakelijke kant van het bedrijf op zich nam zorgde zij voor een gezellige en hartelijke sfeer. Dat concept van hartelijkheid en gezelligheid, in combinatie met een prachtige collectie sieraden is in de 50 jaar nooit veranderd", vertelt Hilde.

Vrijdag 17 en zaterdag 18 mei staan helemaal in het teken van dit gouden jubileum. Alleen deze twee dagen zijn er speciale aanbiedingen, korting en een verloting (altijd prijs) van bijna € 5000 aan prijzen! Verder zijn er special guests en is er voor iedereen koffie met gebak. "Kom niet te laat, want we hebben beide dagen voor de eerste 15 klanten die iets kopen gratis een heerlijke 'de slag'-room taart", vertelt Hilde.

Vrijdag 17 mei 10.00-21.00 uur | Zaterdag 18 mei 10.00-17.00 uur | www.deslag.nl