Paardensport

VROUWENPAROCHIE - Ciska Bakker van paardensportvereniging de Heideruters uit Harkema was met haar pony Sterloin op concours in Vrouwenparochie. In de klasse B reed deze combinatie naar twee keer de eerste prijs. De jury beloonde de parcoursen met 85 en 87,5 punten voor de rijstijl. Dineke Veenstra was met haar pony Anjershof Peggy op concours in Tolbert. In de klasse M reed deze combinatie naar de eerste prijs.

Remise VV
Harkema-Opeinde

HARKEMA - Voetbalvereniging Harkema-Opeinde heeft zich geen weg weten te vinden langs hekkensluiter Marrum. In een niet al te hoogstaand duel wist geen van beide teams het net te vinden. Met het behaalde punt toonde de thuisploeg zich het meest tevreden.

Harkema dicteerde met name in de eerste helft lange tijd het spel. Gezien het overwicht had er toen minstens eenmaal gedoelpunt moeten worden. Na de pauze was het spel bij de gasten beduidend minder. Harkema bleef de bovenliggende partij, maar creƫerde geen uitgespeelde kansen meer. Omdat de tactiek van Marrum - toeslaan uit de counter - ook geen vruchten afwierp kwam er zo een logische 0-0 score in de boeken.