Beeball toernooi

DRACHTEN - Op zaterdag 11 mei wordt er op het veld van Drachten Diamonds aan de Sportlaan 9 in Drachten een beeball toernooi gespeeld. Inloop is vanaf 12.45 uur, de wedstrijdjes beginnen rond 13.30 tot 15.30 uur.

Beeball is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop. Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen.

Deelnemende teams zijn Caribe (Groningen), Blokes (Veendam), Bedrocks (Emmen), Knights (Leek), Blue Hawks (Zwolle) en Drachten. Iedereen is welkom om te komen kijken, toegang is gratis. Meer info via info@drachten-diamonds.nl

Ren voor KiKa

AMSTERDAM - Het is de ultieme droom van bijna alle hardlopers: een (halve) marathon lopen. Die droom wordt nog mooier door te lopen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Welke marathon loop jij in 2019? De inschrijving voor Run for KiKa Marathon 2019 is geopend. Voor de marathons zijn er maar een beperkt aantal startbewijzen. Voor meer informatie en inschrijvingen zie https://2019.runforkikamarathon.nl/.