Dwight Dissels speelt zondag 12 mei in Bethel in Drachten.
Dwight Dissels speelt zondag 12 mei in Bethel in Drachten. Foto: Management Dwight Dissels

Concert van Dwight Dissels in Drachten

DRACHTEN - Zondag 12 mei komt Dwight Dissels met zijn band naar Drachten. Het concert in Bethel start om 19.30 uur en is gratis. Dwight Dissels is onder andere bekend van The Voice of Holland, The Passion in 2017 en meerdere optredens in RTL Late Night.

Nadat hij de ziel van muziek heeft gevonden door zijn geloof in Jezus Christus en religieuze opvoeding, brengt Dwight Dissels het evangelie in de Nederlandse muziekscene. Als oprichter van het 1Heart-project organiseerde hij vele multiculturele, christelijke gospelconcerten. Na zijn deelname aan The Voice, waar hij open praatte over zijn band met Jezus, werd hij benaderd door de producenten van het muzikale paasevenement The Passion voor de rol van Jezus in de uitvoering van 2017. In juni 2018 werd bekend gemaakt dat zijn nieuwe single Courage gebruikt zou gaan worden als de intromuziek van het programma Utopia 2. In april dit jaar zong Dwight onder andere met Simone Kleinsma tijdens The Passion in Concert in een overladen Ahoy te Rotterdam.

Kom samen met familie en vrienden genieten van dit bijzondere concert waaraan ook Jacob Folkerts zijn medewerking zal verlenen. In verband met de verwachte drukte wordt het advies gegeven op tijd te komen. Meer informatie: www.bethel.nl/dwight. Laat weten dat je komt via: https://www.facebook.com/events/280778512601142/