Jubileumfeest Rock on Air in It Badhûs

DE WESTEREEN - Op zaterdag 11 mei wordt een jubileumfeest georganiseerd in It Badhûs in De Westereen. Alle muziekliefhebbers en vooral luisteraars van Rock on Air worden vanaf 19.30 uur getrakteerd op vier bands. Inmiddels zijn er vijf jaar verstreken en is er een grote schare luisteraars die elke zondagavond van 20.00 tot 22.00 uur geniet van (soms stevige) rockmuziek.

Mr. Labilo is een rockcoverband die met passie en een rauw randje een mix van hits van topartiesten spelen. De band Conehead uit de hardrock hoek spelen covers van de grote klassiekers uit de rockgeschiedenis. The Sketchers wisselen de rock van deze avond af met heerlijke PastaFariSkaPunkmuziek en special guest zijn All over Again die met hun waldstonermuziek de avond compleet maken. In de pauzes wordt de muziek verzorgd door DJ Dikke Prima.

"Het is gewoon machtig om na 5 jaar onze luisteraars te bedanken voor alle steun die wij van hen de afgelopen jaren hebben gehad. Wij willen ze via dit feestje bedanken voor alle verzoekjes van muziek waar wij met zijn allen fan van zijn", aldus DJ Peter de Vries. Marcus van Ringen heeft inmiddels het stokje overgenomen van Gerda Buist die vervanger was van DJ Hendrik Hoekstra.

"Dit jubileum willen we niet alleen delen met de luisteraars die ons via de radio horen of livestreamen maar wij willen ze nu na vijf jaar ook de hand geven en bedanken voor alle steun en feedback, maar vooral ook voor het heerlijke geouwehoer wat er een beetje bij hoort", zegt DJ Marcus.