Avondvierdaagse

DE WESTEREEN - De traditionele avondvierdaagse van De Westereen wordt gehouden van maandag 13 tot en met donderdag 16 mei. In overleg met de beide scholen is deze periode gekozen. Hierbij is rekening gehouden met vakanties, toetsen, schoolreisjes en sportdagen.

Traditioneel wordt er gestart bij Brugchelencamp. Vanaf 18.00 uur kan er gestart worden voor routes van 5 of 10 kilometer. Er is gekozen om dezelfde routes als de vorige editie te gaan lopen. Ook het feit dat er in de Mieden/Miedloane nog steeds een gevaarlijke verkeerssituatie aanwezig is, beperkt de mogelijkheden tot het uitzetten van veilige routes.

Er kan dus gestart worden voor de vijf en tien kilometer. Het inschrijfgeld is omhoog gegaan dit jaar. Stijgende medaillekosten noodzaken de organisatie om na vele jaren het inschrijfgeld te verhogen.

Via de scholen betaalt u vier (4) euro, bij voorinschrijving en start vijf (5) euro. Voorinschrijving kan op de volgende adressen. Dat zijn: de Acht 1 (Tjipke), de Pinksterblom 22 (Monique), Ferlinge Stasjonsstjitte 49 (Sylvia) en Parkloane 59 (Ootske).

Wilt u meer weten: telefonisch op 0511-442939 of 06-48422790 (Tjipke Postma), of mail: tjipkep@hotmail.com.