Zorgcentrum Foswert weer van deze tijd met samenwerking en appartementen

FERWERT - De afgelopen jaren is er in Ferwert geïnvesteerd in de leefbaarheid van het woonzorgcentrum van Interzorg Groep, in de volksmond 'Foswert' genoemd.

Daarnaast is het eigen dienstenaanbod uitgebreid met onder meer een huisarts in het gebouw. Op dit moment worden alle zorgappartementen stuk voor stuk gerenoveerd en getransformeerd naar moderne, lichte appartementen. Er zijn nog maar enkele appartementen beschikbaar.

Sûnens Noard Fryslân

Het gezondheidscentrum krijgt een nieuwe naam: Sûnens Noard Fryslân. Naast het woonzorgcentrum en verpleeghuis hebben de huisartsenpraktijk van Ferwert, Fysiotherapie Ferwert, de eigen maaltijdservice en een diëtistenpraktijk er onderdak gekregen.

Men kan er ook terecht voor het spreekuur van de GGD en voor dagbesteding. In het Grand Café worden vele activiteiten georganiseerd voor zowel de eigen bewoners als dorpsgenoten.

Belangstelling? Neem contact op

Voor iedereen die de sfeer in het woonzorgcentrum wil proeven is er de mogelijkheid om een rondleiding aan te vragen en/of een hapje mee te eten in het Grand Café.

Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met Stiena Otte, via 088-5180200.