Maarten van Veen, de Reisgenoot, speelt gitaar en bezingt de wereld.
Maarten van Veen, de Reisgenoot, speelt gitaar en bezingt de wereld. Foto: Grietje Mesman

Park Vijversburg en vier huiskamers als podium

TYTSJERK - Park Vijversburg en en de culturele commissie Tytsjerk organiseren op 19 mei een bijzondere route. In het park en in vier huiskamers kunnen bezoekers genieten van prachtige muziek en bijzondere voorstellingen.

Het begint met een wandeling in park Vijversburg. In het paviljoen, zijn er foto-tentoonstellingen van inwoners van Tytsjerk en omstreken te zien. In het park zijn speciale mystieke geluiden te horen, gemaakt door handpanspeelster Nemea. Er is een open kas in de Oranjerie van het Park Vijverburg.

In elke huiskamer kunnen twintig gasten ontvangen worden. Elke gast kan maximaal twee voorstellingen of concerten bezoeken. In het huis van Lutsen en Marja Riedstra (Hanenburg) komt Maarten van Veen. Hij speelt gitaar en bezingt de wereld. In het huis van Peter en Anneke Bakker (De Krite) komt Koos van der Wal met de nieuwe voorstelling 'het vertrek'. In het huis van Willem Otter en Ineke Kalteren (Zomerweg) is de kleinkunstvoorstelling Travelling Music. In het huis van Rob en Jacquelien van der Veen (Zomerweg) komt Wiebe Kaspers, met progressieve popmuziek.
Aanvang 13.00 uur, aanmelden verplicht via: inekal@chello.nl. Meer informatie via: Ineke Kalteren 0511-431897. Tickets: € 15,00.