Het een-op-een dieet van Dokkum en
omstreken met Korrie en Sandra

DOKKUM - Korrie en Sandra delen samen als Cambridge Weight Plan consulenten hun praktijk in Dokkum aan de Hendoweg 3-16A.

Het Cambridge Weight Plan werkt met gezonde voeding en tijdelijke maaltijdvervangers (welke door de wet EFSA gezien wordt als effectief bij gewichtsverlies en gewichtsbehoud). Hiervoor wordt er gebruikt gemaakt van een stappenplan. Tijdens het intakegesprek wordt onder andere besproken welke stap het beste bij je past en welke daarnaast voor jou ook medisch verantwoord is. Stap voor stap worden de maaltijdvervangers weggelaten en vervangen door gezonde voeding. Op deze manier ga je langzaam over naar een nieuw eetpatroon, dat je samen met je consulent ontwikkelt en je zo ook 'eigen' maakt. Hierdoor wordt de kans op het zogenaamde jojo-effect minimaal.

"Het unieke aan het Cambridge Weight Plan is de een-op-een begeleiding. Je komt regelmatig bij ons om te wegen en te bespreken hoe het gaat. Wij als consulenten zijn zelf ook ervaringsdeskundigen en kennen de moeilijke momenten, de valkuilen maar juist ook het geweldige gevoel als je succes hebt!

Vind je het moeilijk om te beginnen met afvallen? Heb je een steuntje in de rug nodig? Mail, bel of app Korrie (1.1dieetdokkum.korrie@gmail.com / 06-52111131) of Sandra (lifestylesandradokkum@gmail.com / 06-18249698) en wij gaan je helpen met het behalen en behouden van jouw streefgewicht."