Belangrijke driepunter voor ONT

OPEINDE - In de strijd om degradatie en nacompetitie te ontlopen deed ONT goede zaken door SC Twijzel met 4-0 van het veld te spelen.

Op enkele momenten na had ONT de wedstrijd onder controle en was er op de overwinning niets af te dingen. Er was een snelle voorsprong voor ONT. In de zesde minuut scoorde Egbert Hulzinga de openingstreffer. Wat ONT daarna op het veld toverde was fraai. Met snelle combinaties op het middenveld werd SC Twijzel van het kastje naar de muur gestuurd. Wat ontbrak was een grotere voorsprong. SC Twijzel gooide na rust het combinatievoetbal overboord, zocht de duels en won die ook. Daar had ONT het een tijdje moeilijk mee en dat veranderde niet nadat Hielke Knippels de 2-0 scoorde. Daarna hervond ONT zich en dat leidde tot twee treffers van invaller Noël Mulder.