Voetbalvereniging Jistrum viert jubileum in juni

JISTRUM - Voetbalvereniging Jistrum bestaat zeventig jaar. De jubileumcommissie nodigt (oud) spelers, (oud) leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren uit om op 8 juni 2019 dit jubileum te vieren.

Het dagprogramma wordt bekend gemaakt op website (www.vvjistrum.nl) en Facebookpagina. Een aantal mensen heeft zich het lopende voetbalseizoen beziggehouden met brainstormen en uitwerken van een aantal plannen. De countdown-klok op de website is een mooi voorbeeld hoe je elke keer weer wordt herinnerd aan het naderende jubileum.

Zeventig jaar geleden (7 mei 1949) werd bij de notaris de voetbalvereniging in Jistrum opgericht. Dit was de formele start van V.V. Jistrum. Het sportpark aan de Fjildwei in Jistrum is nu een voetbalaccommodatie waar de leden met trots elke keer komen om hun geliefde voetbalsport te bedrijven. Het dorp Jistrum groeide en de voetbalclub groeide mee. VV Jistrum is een voetbalclub met vele senioren- en jeugdelftallen die ondersteund worden door een grote groep vrijwilligers.
Heb je (nog) geen persoonlijke uitnodiging ontvangen van de jubileumcommissie maar wil je toch graag aanwezig zijn dan mag je je opgeven middels de e-mail: voorzitter@vvjistrum.nl.
Check voor meer informatie (binnenkort) de website.