Annamarie van der Bij en Jelle Booi van Mezutec. Maak tot en met 10 mei kans op een gratis waterontharder.
Annamarie van der Bij en Jelle Booi van Mezutec. Maak tot en met 10 mei kans op een gratis waterontharder. Foto: Actief Media

Maak kans op een gratis waterontharder

DRACHTEN - Altijd al nieuwsgierig geweest naar de werking van een waterontharder? Aarzel dan niet langer en vraag nu vrijblijvend informatie aan bij Mezutec Waterzuiveringssystemen bv. Want wie tot en met 10 mei informatie aanvraagt en daarbij zijn of haar gegevens achterlaat maakt daarmee automatisch kans op een gratis waterontharder.

Het was in eerste instantie de bedoeling de actie af te sluiten op Eerste Paasdag, maar er kwamen zoveel enthousiaste reacties op dat er werd besloten tot een verlenging. Tot en met 10 mei maakt iedereen die een aanvraag naar informatie doet, kans op een gratis waterontharder. Meedoen? Bel Mezutec, mail of kom langs in Drachten. De medewerkers kunnen u haarfijn uitleggen wat de voordelen zijn van het ontharde water.

Niet meer eindeloos poetsen op die hardnekkige kalkaanslag bijvoorbeeld. Apparatuur gaat langer mee en hoeft niet te worden ontkalkt. Er is minder schoonmaakmiddel, wasmiddel en douchegel nodig omdat dit beter oplost in onthard water. Ook droogt het water de huid minder snel uit, waardoor deze zachter aanvoelt. Bij huidproblemen zoals eczeem, jeuk en psoriasis kan het ontharde water verlichtend werken.

Meer weten? Neem contact op met Mezutec voor een persoonlijk advies.

www.mezutec.nl | Het Helmhout 34-13 | Drachten | 0512-544101 | info@mezutec.nl
Volg Mezutec ook op Facebook