Lenteconcert Brassband Excelsior

FERWERT - Vrijdag 3 mei geeft Brassband Excelsior uit Ferwert haar jaarlijkse Lenteconcert in de Liudgertsjerke in Ferwert.

Elk jaar nodigt Excelsior een gast uit om mee te spelen tijdens het concert. Dit jaar is er gekozen voor toptalent Ilse Bies op saxofoon. Het belooft een swingend concert te worden, met een knipoog naar de roaring twenties. Met bekende nummers van toen en nu.

Brassband Excelsior

Excelsior werd afgelopen oktober opnieuw Nederlands kampioen in de tweede divisie. Dit keer met haar nieuwe dirigent: Gijs Heusinkveld. De band kijkt elk jaar weer uit naar haar Lenteconcert. Gasten van de afgelopen jaren waren onder andere: Iris Kroes, Di Gojim, Gurbe Douwstra en Tet Rozendal. En dit jaar dus Ilse Bies.

Ilse Bies

Ilse speelt bij Neo-Fanfare 9x13, Ensemble Mescolare en werkt als freelance saxofoniste voor bijvoorbeeld het Rotterdam Philharmonisch orkest. Verder is zij actief als muziekdocente bij verschillende verenigingen.

Het concert is op in de Liudgertsjerke in Ferwert en begint om 20.00 uur. De toegang is € 10,00 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar: € 5,00.

Kaarten zijn alvast te reserveren via: info@excelsiorferwert.nl.