Heidie Hoekstra-Kruithof en Douwe Hoekstra runnen samen MSK Friesia; het restaurant en de rondvaarten.
Heidie Hoekstra-Kruithof en Douwe Hoekstra runnen samen MSK Friesia; het restaurant en de rondvaarten. Foto: Actief Media

Heerlijk eten in een gemoedelijke sfeer
in restaurant MSK Friesia in Earnewâld

EARNEWALD - MSK Friesia aan de Koaidyk 2 in Earnewâld is vooral bekend van de rondvaarten. Minder bekend is het restaurant, waar men, ook los van de rondvaarten, terecht kan voor een kop koffie, een borrel of zelfs een compleet verzorgd buffet of barbecue voor een familie- of bedrijfsfeest.

Heidi Hoekstra-Kruithof en Douwe Hoekstra runnen MSK Friesia samen. Douwe verzorgt de rondvaarten en Heidi beheert het restaurant, dat op dit moment open is van woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur en van mei tot oktober zeven dagen per week. Het is een gemoedelijke en gezellige plek voor iedereen die tijdens een fiets- of wandeltocht in de omgeving toe is aan een versnapering. Ideaal is de mogelijkheid om bij het restaurant aan te leggen tijdens een boottocht en te genieten van een drankje en een hapje op de comfortabele loungebanken aan het water.

Het hele jaar door kunnen er familie-, bedrijfs- of andere feestjes worden georganiseerd. Gasten kunnen kiezen uit diverse buffetten of een barbagrill (barbecueën, bakken en grillen), waarbij alles vers en in eigen keuken wordt bereid. "Bij ons zijn ook de barbecues het hele jaar door te boeken. Ons overdekte terras is niet weersafhankelijk," tipt Hoekstra. "Bovendien mag u bij ons zo lang blijven zitten als u maar wilt. Heerlijk genieten, zonder haast, dat vinden wij belangrijk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden."

MSK Friesia | Koaidyk 2, Earnewâld |
0511-539217 | 06-51165176 |
info@mskfriesia.nl | www.mskfriesia.nl